2012. január 15., vasárnap

2GB -os MicroSD memóriakártya eladó - Jelenlegi ára: 1 000 Ft


2 GB -os MicroSD memóriakártya eladó!
Figyelem! Mielőtt licitálsz, OLVASD végig, ha bizonytalan vagy, KÉRDEZZ, és CSAK akkor licitálj, ha BIZTOSAN EZT akarod!
Átadás-átvétel alapvetően (kipróbálás után, kézből - kézbe! ) Budapesten! A(z ajánlott levélkénti) postázás díja a vevőt terheli!
Utólag már nem fogsz tudni visszakozni (negatív minősítés)!
A 2 GB -os MicroSD memóriakártya (lásd 1., 2. és 3. fényképek, amik a ténylegesen eladásra kerülő termékről készültek - tényleges számítástechnikai kapacitás: 1, 83 GB), "NoName", használt, de eddig rendben működött (lényegében általam nemrég megvett NOKIA telefonkészülékben volt (amit nagyobb kapacitásúrara cseréltem), és eddig kártyaolvasóval "PenDrive" -ként használtam).
Licit nélküli leütési ár esetén a kártyához grátisz adok egy MicroSD -> SD Adaptert (tokkal együtt - Lásd 4. kép), VAGY egy (PIROS színű) MicroSD kártyaolvasót (Lásd utolsó, 5. kép), VAGY belföldre AJÁNLOTT levélként a kártyát ingyen postázom! Értelemszerűen a három dolog közül csak az egyiket, de a vevő választhat, hogy melyiket kéri. A MicroSD -> SD adapter, illetve a MicroSD kártyaolvasó, és az ingyen posta normál licitár esetén nem képezi a licit részét!
Mivel CSAK KORLÁTOZOTT SZÁMú adapterem van, ezért kifejezett adapter igény esetén LICIT ELŐTT ÉRDEKLŐDJ!!!
Mivel a kártya (és a MicroSD -> SD adapter, illetve a MicroSD kártyaolvasó) használt, ezért a további működésére garanciát nem tudok vállalni (bár ezekben elméletileg nem nagyon van ami elromoljon... ). Ugyanakkor természetesen ez nem vonatkozik arra az esetre, ha még a tesztelési periódus alatt - átadást követő pár napon belül - derülne ki hiba (azaz pár napos "kipróbálási garancia" azért van rá)!
Csere: Elsősorban nagyobb kapacitású microSD kártyára (Például egy 16 GB -os microSD kártyára való csere, esetleg egy másik 8 GB -os kártya beszámításával... - DE CSAK ELŐZETES egyeztetés esetén!!! )
Egyéb - itt nem jelzett - feltételek (értékelés, esetleges elállás, stb. ) tekintetében a Saját oldalamon írtak a mérvadók.
Kérem, hogy csak az licitáljon aki ezt átnézte és elfogadja.
Ha bizonytalan vagy, vagy kérdésed van, úgy licit előtt kérdezz!



Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-29 12:00
. 2GB -os MicroSD memóriakártya eladó - Jelenlegi ára: 1 000 Ft